T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ADALAR - Hüseyin Rahmi Gürpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Öğrencilerimizden Zengin Sunumlar

Okulumuzun Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri ara tatil dönüşü yüksek performans örnekleri sergiliyorlar.

 

Öğrencilerimiz mutfak atölyesinde zengin sunum çeşitlerine imza atıyorlar.  11.sınıf öğrencilerimiz Aşçılık ve Servis Atölyesi Dersinde yüksek performans örnekleri sergiliyorlar. Simit, peynirli puf böreği, ayçekirdekli çörek, churros, sosisli börek, beyti sarma, banana bread ve tuzlu krepler bunlardan birkaçı. 

Okulumuzun Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri ara tatil dönüşü yüksek performanslar sergilemeye başladılar. 9, 10, 11 Ve 12. sınıf öğrencilerimiz her gün yeni tecrübelerle mutfakta başarılı çalıimalar yapıyorlar. 

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Atölye Şefi Melike Bayraktar öğrencilerinin performanslarından oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Melike Bayraktar  ayrıca öğrencilerinin gelecekte sektörde başarılı birer aşçı olabileceklerine inandığı değerlendirmesinde bulunuyor.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Mine Çağlayan ise öğrencilerimizin alanlarını severek seçtiklerini, ellerinin yaptıkları işe ve uyguladıkları müfredata uygun ve yatkın olduklarını, bu nedenle okuldan sonran sektörlerinde başarılı olacakların inandıklarını söyledi.  

 18-04-202418-04-202418-04-202418-04-202418-04-202418-04-202418-04-202419-04-202419-04-202419-04-202418-04-202418-04-202418-04-202419-04-202419-04-202419-04-202419-04-202419-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 19.04.2024 21:18 - Görüntülenme: 141
  Beğen | 2  kişi beğendi