"Tarihî ve Felsefî Açıdan Cumhuriyet" Semineri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri haftasında Okulumuzda her gün yeni bir etkinlik gerçekleşiyor.

Seminerde Felsefe Grubu Öğretmeni ve Mdr.Yrd. Zafer ÖZTÜRK ile Tarih Öğretmeni Şahverdi IŞIK konuşmacı olarak katılıyorlar. Semineri Çocuk Gelişimi Öğretmeni Figen FİLİZOL yönetecek.

Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlama etkinlikleri çerçevesinde Okulumuzda “Tarihî ve Felsefî Açıdan Cumhuriyet” konulu bir seminer düzenleniyor. Seminer Okulumuz konferans salonunda saat 11:30'da başlayacak. Seminer okulumuzun bütün öğrenci ve öğretmenlerin katılımına açık olacak.

Seminer Tarih Öğretmeni Şahverdi Işık'ın hazırladığı sinevizyon gösterimi ile başlayacak.

21-10-2023

Yayın: 21.10.2023 - Güncelleme: 21.10.2023 12:26 - Görüntülenme: 85