T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ADALAR - Hüseyin Rahmi Gürpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bayram ÖKSÜZ Hep Okulunda Olacak

Bilişim laboratuvarımıza  Bayram ÖKSÜZ adı verildi. 

25.03.2003 Kartal'da doğdu. Ailesinin Ada'ya taşınması ile çocukluğu gibi öğrenim hayatı da hep Adalarda geçti.  Sırasıyla Heybeliada İlkokulu ve Büyükada İmam Hatip Ortaokulu'nu okuduktan sonra 2017 yılında Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı'na kayıt yaptırdı.

Okulumuzda öğrenim hayatına devam ederken, 2020 Haziran ayında bir rahatsızlığından dolayı başvurduğu hastanede kendisine kanser olduğu teşhisi konuldu.

Bu tarihten sonra tedavi görmeye başlayan öğrencimiz, eğitiminden de geri kalmıyor, Okulumuz uzaktan eğitim programını takip etmeye devam ediyordu.

Ancak gördüğü uzun tedavi sürecinde hastalığa karşı daha fazla direnemedi ve ne yazık ki 18.01.2021 tarihinde aramızdan ayrıldı.

İyileşeceğine dair öğretmenleri ve öğrenci arkadaşları arasında yeşeren umut ışıkları ölümüyle sönmüş, öğretmen, öğrenci ve kendisini tanıyanları derin üzüntülere boğmuştur.

Ölümünden sonra Okul Müdürümüz Çağatay VARALAN, Bayram ÖKSÜZ'ÜN anısını Okulumuzda yaşatmak istemiş ve Okul İdaresine, öğrencisi olduğu bilişim laboratuvarına O'nun adını vermeyi önermiştir.

Öğretmenleri ve öğrenci arkadaşları tarafından memnuniyetle karşılanan bu önerinin kabul edilip hayata geçirilmesi üzerine okulumuz bilişim laboratuvarının adı "Bayram ÖKSÜZ Bilişim Laboratuvarı" olarak değiştirilirmiştir.

Okulumuzda öğrenim gördüğü süre boyunca öğretmen ve arkadaşları tarafından sevilen Bayram ÖKSÜZ, böylece okulunda yaşamaya, hatırası canlı kalmaya devam edecektir.

 

17-03-202117-03-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.03.2021 - Güncelleme: 15.01.2023 10:15 - Görüntülenme: 5642
  Beğen | 9  kişi beğendi

Etiketler :
Bayram ÖKSÜZ ,