Bayram Öksüz'ü Andık

Okulumuzda küçük bir anma töreni düzenlendi.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bilişim Alanı son sınıf öğrencimiz Bayram Öksüz yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamamış, öğrenci arkadaşlarını e öğretmenlerini derin bir yasa boğarak ve henuz mezun olmadan, aramızdan ayrılmıştı.

Okulumuzda bugün, ailesinin, öğrenci ve öğretmenlerinin katıldığı küçük bir anma töreni düzenlendi. Törende ablası Zeynep Aktas ve öğretmenleri Müzeyyen Bayri, Şahverdi Işık ve Zafer Öztürk birer konuşma yaptılar.

Konuşmalarında Bayram ile ilgili hatıralarından bahseden öğretmenleri, Bayram’ın kendilerini derin üzüntülere boğduğunu söylediler.

Törenden sonra ailesi tarafında öğrencilerimize ayran ve pide ikram edildi.

Okul Müdürümüz Çağatay Varalan, Bayram Öksüz’ü kaybettiğimiz yıl olan 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında bilişim atölyesine “Bayram Öksüz Bilişim Alanı Atölyesi” adını vermişti.

Bayram Öksüz 25.03.2003 Kartal'da doğdu. Ailesinin Ada'ya taşınması ile çocukluğu gibi öğrenim hayatı da hep Adalarda geçti.  Sırasıyla Heybeliada İlkokulu ve Büyükada İmam Hatip Ortaokulu'nu okuduktan sonra 2017 yılında Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı'na kayıt yaptırdı.

Okulumuzda öğrenim hayatına devam ederken, 2020 Haziran ayında bir rahatsızlığından dolayı başvurduğu hastanede kendisine kanser olduğu teşhisi konuldu.

Bu tarihten sonra tedavi görmeye başlayan öğrencimiz, eğitiminden de geri kalmıyor, Okulumuz uzaktan eğitim programını takip etmeye devam ediyordu.

Ancak gördüğü uzun tedavi sürecinde hastalığa karşı daha fazla direnemedi ve ne yazık ki 18.01.2021 tarihinde aramızdan ayrıldı.

28-04-202428-04-202428-04-202428-04-2024

Yayın: 28.04.2024 - Güncelleme: 28.04.2024 16:40 - Görüntülenme: 43