Farkındayız

Okulumuzda Down Sendromlu Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler yapıldı.

Down Sendromlu Haftası kapsamın okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. Bu etkinliklerin ilki yönetmenliğini Hasan Kalender’in yaptığı “Tecahül-i Arif” kısa film gösterimi oldu.

Özel Eğitim öğretmenimiz Songül Kurt ve diğer branş öğretmenlerimiz nezaretinde gösterilen filmin konusu kısaca şöyle:

Down sendromlu Arif'in tek amacı bir kadınla dans etmektir. Annesine ev işlerinde yardımcı olan Arif, ailenin ihtiyaçlarını karşılar. Komşuları olan esnaftan evin ihtiyaçlarını alan Arif, bu alışverişin annesi tarafından ay başlarında ödendiğini düşünse de gerçek çok farklıdır.

Ayrıca yine Down Sendromlu Haftası kapsamında Adalar Emniyet Müdürlüğü Toplum Polisi Birimi’nden Polis Memuru Işıl Şen öğrencimizi ziyaret etti.

22-03-202422-03-2024

Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 10:14 - Görüntülenme: 48