T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ADALAR - Hüseyin Rahmi Gürpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gelecek Vadeden Mutfak Performansları

11.sınıf öğrencilerimiz konuları kapsamında sıcak ve soğuk sebze
yemekleri yaptılar.
Öğrencilerimiz konuları kapsamında gösterdikleri mutfak performanslar şöyle:

İmam bayıldı, patlıcan musakka, kabak sandal, patates oturtma, çevgani mücver, kabak bastı, zeytinyağlı yaprak sarma, zeytinyağlı fasulye, patates pilaki, karnıyarık.

Alan Şefi Mine Çağlayan öğrencilerin mutfak istekli oldukları ve çalışmaktan keyif aldıklarını dile getirdi.

16-10-202416-10-202416-10-202416-10-202416-10-202416-10-202416-10-202416-10-202416-10-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.10.2024 - Güncelleme: 16.10.2024 18:19 - Görüntülenme: 101
  Beğen | 1  kişi beğendi