Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri haftasında Okulumuzda her gün yeni bir etkinlik gerçekleşiyor.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılını kutlama etkinlikleri çerçevesinde okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri arasında "Atatürk'ün Sevdiği Yemekler" temalı bir yarışma düzenlendi.

Ekm

Öğrencilerimiz mutfak atölyesinde her gün yeni tecrübeler sergiliyorlar.

Ekm

100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor karşılaşmalarından öğrencilerimiz derece aldılar.

Ekm

Öğrencilerimiz Piri Reis Üniversitesi Tuzla Kampüsünü ziyaret ettiler.

2023-24 Eğitim Öğretim Yılı'na 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başladık.

Ağu

Adalar’ın tek meslek lisesi olmamız sebebi ile eğitim bölgesinin önemli bir merkezi konumundayız.

Okulumuz 2023-24 Eğitim Öğretim Yılına dönük hazırlıklarını tamamladı.

Ağu

9.sınıflara başlayacak öğrencilerimiz için 4-8 Eylül’de oryantasyon çalışmaları yapılacak.

Ağu

Okulumuzu Tercih Eden Öğrencilerimizin Dikkatine!

Ağu

Destekleme ve Yetiştirme Kursları başlıyor.

Haz

Okulumuz Tanıtım Heyeti, Kartal İlçesi’nde bazı ortaokulları ziyaret etti.

Haz

Kadına Yönelik Şiddeti Önleme ve Farkındalık konulu afiş yarışmasında okulumuz 11/A Bilişim Sınıfı öğrencimiz Yargın BAYDAR  İstanbul 2.si oldu.

May

Budapeşteli öğrenci misafirlerimiz bugün okulumuzdan ayrıldılar.

May

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı, bilişim haftası münasebetiyle konuyla ilgili hafta boyunca alan derslerinde çeşitli çalışmalar yapıyor.